Jane ♥ Beautiful

26. listopadu 2012

Podzimní čokoládové mazání s Palmer´s


Krásný pondělní večer,
v dnešním článku bych vám ráda ukázala mé nové, voňavé pomocníky.
Jednou v Rossmannovi byla na kosmetiku Palmer´s akce, myslím, že 50% sleva a já už po ní dřív pokukovala, ale nechtěla jsem dávat za olej 150,-, takže teď nebylo co řešit. Koupila jsem si tělový olej a tělové kakaové máslo. Co mě zaujalo na obou výrobcích je jejich úžasná čokoládová vůně.
Můžu vám říct, že vážně není nic lepšího, než se večer ponořit do vany a pak ještě na vlhkou kůži nanést olej. A nebo ještě líp, rovnou si ten olej přidat do vany!

HYDRATAČNÍ TĚLOVÝ OLEJ


Jak už jsem psala, olej voní krásně po čokoládě. Já ho používám hned po koupeli, ještě na vlhkou pokožku, pak se vám krásně vstřebá a nebudete mastné. Né že by se úplně ztratil, zanechá takovej jemnej film, který mi je ale příjemný. Prostě vím, že na sobě něco mám, ale zároveň nejsem nepříjemně umaštěná a ulepená.
Zjemňule ztvrdlou a suchou pokožku a hydratuje ji. Obsahuje vitamin E a čisté kakaové máslo, samé skvělé věci. Stačí ho maličko, takže vydrží docela dlouho.
Další variantou, jak ho použít, je nakapat si pár kapek do vany. To je taky fajn, ale já se s ním radši mažu. A úplně nejradši bych ho snědla.

KAKAOVÉ MÁSLO





Kakaové máslo voní skoro stejně jako olej, tedy čokoládově, jen je v něm něco navíc, připomíná mi to ten klasický jelení lůj v tubě od Reginy. 
Má trošku jinou konzistenci, než jsem zvyklá, je hodně tuhé. A taky hodně mastné, takže stačí opravdu jen trošililinka. Což je u mě trošku problém, protože jak je tuhý, tak se celkem špatně roztírá, a tak mám furt tendence dávát ho víc, než je třeba a pak jsem kvůli tomu mastná ještě ráno.  Hodně promázává a to já mám ráda, zvláště v tohmle období, kdy jsem furt vysušená. Ale taky se hůř vsakuje, jsem po něm docela mastná, ale tak příjemně, někomu to může vadit, ale já to mám radši, než mléka, která se hned vsáknou a je to jak kdybych se ničím nenamazala.  Nejlepší je se s ním mazat večer, kdy si pak vemete volné pyžamo, protože na den je fakt hodně hydratační a hodne mastné. Takže za mě ano jen pozor na množství, aby jste to moc nepřehnali.
Skvěle funguje i na hrubou kůži třeba na loktech, jako balzám na rty a asi bych se ho nebála dát ani na pleť, ale to jsem nezkoušela.
Vůně se drží na těle docela dlouho a ráno ji dokonce cítím i na pyžamu. To samé u oleje.

Oba výrobky by měly pomáhat i na strie, to vám bohužel nemůžu potvrdit, protože strie sice mám (a hoodně, bohužel:(), ale už jsou 5 let staré a tak nepočítám s tím, že by mi  s nima něco někdy udělalo..

Závěrem: Oba výrobky jsou podle mě skvělé a já jsem se do nich zamilovala až po uši. A tahlee láska bude trvat večně, to si jsem jistá! Teda do té doby, než mi je zas ňákej chytrák přestane vyrábět..

Co vy a kosmetika Palmer´s? Láká vás nebo už jste něco zkusili?

Mějte se krásně! J.

10 komentářů:

  1. Ten olej jsem měla a neměla jsem ho ráda, právě kvůli té vůni :(. Nakonec jsem se jím polívala ve sprše, abych se ho rychle zbavila :).

    OdpovědětVymazat
  2. Kolem toho už nějakou dobu chodím, možná něco vyzkouším... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě stačilo přivonět a bylo hotovo :D (ale i ta sleva tomu hoodně pomohla:D)

      Vymazat
  3. kakaová vůně...to je něco pro mě! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě tééž :) ale musí to být ta opravdová, jako tahle, třeba kaková řada od Ziaji mi vůbec po čokoládě nevoněla:(

      Vymazat
  4. čokoláda, yayyy ! To je přesně pro mě, ikdyž jsem se rádoby čokoládovou vůní už několikrát zklamala, třeba nedávno od Ziaji, ale třeba přípravky od Saloos voní úchvatně, nebo krém a sprcháš od Dermacolu čokoláda s pomerančem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, Ziaja nevoní vůbec po čokoládě. Spíš po cukrový vatě :D
      A Dermacol taky můůůžu, ten je skvělej :)

      Vymazat
  5. Jéé,že já si to nepřečetla dřív koupila sem si olej formovací od Niveii a krém od Baely s arganovým olejem, ale asi se podívám do Rossmanu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel už je asi neseženeš, z Rossmanna je stáhli, což je velká škoda! Byly to skvělá paltátka :(

      Vymazat

Děkuji! ♥